Začínáme...

Jak začít? Asi tím, proč vůbec vznikl tento blog. Miluji skvělé a kvalitní jídlo, ale popravdě si sama moc nevařím. Někdy proto, že nemám chuť a čas (vařit pro jednoho mě nebaví) a nebo proto, že se bojím, že se mi jídlo nepovede tak, jak bych chtěla.  To platí hlavně o přípravě masa a steaků, které miluji nadevše a raději si na ně zajdu do restaurace. A v tom je ten kámen úrazu...Sehnat kvalitní restauraci, je opravdu umění obzvláště, když bydlíte na severu Čech:-) No a ještě těžší to máte, když jste nenapravitelný perfekcionista a puntičkář, a jen tak něco Vás neuspokojí. Asi jste pochopili, že já splňuji oba tyto parametry, takže můj život je celkem těžký...Neee, tak to samozřejmě není, žije se mi tady na severu a vůbec v Čechách krásně a neměnila bych. Jen bych si přála, aby se v restauracích člověk najedl tak, jak si zaslouží (rozuměj dostal, co si zaplatí). No a jelikož vařit tak, abych si otevřela vlastní restauraci a mohla lidi naučit jíst lépe, neumím (a vlastně po tom ani netoužím), tak jsem se rozhodla alespoň tímto způsobem, vyjádřit svůj (zcela subjektivní) názor na věc. Cílem tady není kritizovat, ale spíše přinášet pohled na věc z jiného úhlu. Protože kolik lidí, tolik chutí. Pokud náhodou někomu přijde má recenze k užitku, budu jen a jen ráda:-)





Komentáře